Boatengu se neće svidjeti kada vidi kako ga Pique ismijava na Instagramu

Legendarni sastav Barcelone

Boatengu se neće svidjeti kada vidi kako ga Pique ismijava na Instagramu

E. Čaušević

Gerard Pique se ne oglašava baš često na društvenim mrežama, ali kada to uradi gotovo uvijek se nađe u centru pažnje.

Naime, poznata sportska stranica "433" sinoć je na Instagramu objavila zanimljivu fotografiju ekipe Barcelone iz 2011. godine koja je osvojila Ligu prvaka.

Barcelona je tada u finalu na Wembleyju pobijedila Manchester United sa 3:1, a "433" je za svoje fanove imao zanimljivo pitanje.

Objavili su fotografiju ekipe Barce iz 2011. godine bez jednog ofanzivca i pitali su pratioce da li znaju ko nedostaje. No, nisu ni slutili da će se oglasiti Pique, ali i David Villa.

Pique je nasmijao sve nakon što je označio Kevina-Princea Boatenga i poručio da on fali. Boateng je proteklu polusezonu proveo u Barci, ali je bio totalni promašaj i sigurno mu se neće svidjeti ovakav način zezanja od strane Piquea.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S druge strane David Villa nije niša posebno komentarisao već je samo dao do znanja svima da je on taj koji fali na ovoj fotografiji. Villa je na meču finala Lige prvaka 2011. godine postigao spektakularan gol za konačnih 3:1.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi