Barcelona večeras na gostovanju koje ne voli: Šta je sa Pjanićem?
Foto - Barcelona

Gostuju u Vigu

Barcelona večeras na gostovanju koje ne voli: Šta je sa Pjanićem?

Midhat Šljivak

Barcelona večeras igra meč 4. kola La Lige, a katalonski klub gostovat će ekipi Celte u Vigu.

Celta je oduvijek bila izuzetno neugodan rival za Barcu. Često su katalonskom klubu znali otkinuti bodove u najbitnijim utkamicama i utakmica je to koju igrači Barcelone baš i ne vole.

Posljednji put je katalonski velikan u Vigu slavio 2015. godine. Od tog trenutka odigrano je još pet utakmica u La Ligi, Celta je dobila tri, a dva puta su utakmice završene bez pobjednika.

Ipak, u večerašnjem meču Barca je očekivano veliki favorit. Ronald Koeman sigurno želi nastaviti seriju koju je započeo pobjedom nad Villarrealom, a u sastavu ne treba očekivati previše promjena.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nizozemski stručnjak jedino planira Miralema Pjanića ubaciti u igru od prve minute i to umjesto Sergija Busquetsa, pa bi bh. veznjak sa Frenkiejam de Jongom trebao činiti vezni red Barcelone u večerašnjem susretu.

Kladite se na meč Celta - Barcelona u Mozzart kladionici. Opkladu OSTAVITE OVDJE.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Inter_tz
Ma idi vise Sljivak,ja mislio oni pjanketa prodali realu u najmanju ruku iz tvog naslova se da zakljucit
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.