Barcelona video klipom odgovorila na Courtoisove komentare o Messiju

Bliži se El Clasico

Barcelona video klipom odgovorila na Courtoisove komentare o Messiju

"Zakuhava" se pred El Clasico. Barcelona je sada odgovorila na posljednje komentare golmana Real Madrida Thibauta Courtoisa o Lionelu Messiju.

Belgijanac je pred veliki derbi izjavio da to što će u nedjelju na suprotnoj strani biti argentinski virtuoz za njega nije ništa posebno - sprema se kao da će na drugoj strani biti npr. Levante i napadač tog tima.

"Messi? Za mene je on poput svakog drugog igrača. Analiziramo ga kao što bismo to radili sa igračem Celte ili Levantea. Nema razlike", izjavio je Courtois.

"Možda je bilo malo drugačije u mojoj prvoj sezoni sa Atletico Madridom, posebno kada prvi put igrate na Nou Campu, protiv svih tih zvijezda. Ali sada ne razmišljam o tome", dodao je golman Reala.

U Barceloni su vrlo brzo smislili odgovor na Courtoisove izjave o Messiju kao "samo još jednom igraču".

Na zvaničnom Twitter profilu je Barcelone je tako osvanula video kompilacija nekoliko sjajnih golova Lionela Messija protiv Courtoisa uz opis: "Najveći ikada vs trenutni golman Real Madrida Thibaut Courtois".

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, duel Reala i Barcelone se igra na Bernabeu, u nedjelju od 21:00h.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Izzy
Izrešetao ga
1 0
LOLLOL
Realno primio lik 5 golova samo kroz noge od messija i nesto on proziva?
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi