Barcelona vidi rješenje u dvojici igrača

Da li mogu biti adekvatna zamjena?

Barcelona vidi rješenje u dvojici igrača

E. Ganibegović

Saga oko odlaska Neymara sa Nou Campa je skoro pa gotova, Brazilac će vjerovatno potpisati za PSG, tako da u redovima Barcelone već počinju razmišljati o njegovoj zamjeni, dvojica igrača se spomnju kao alternative.

Pitanje je samo vremena kada će Neymar postati novi igrač PSG-a, a Barcelona je već našla zamjenu za njega.

Barcelona kao alternativu za Brazilca vidi dva imena, a riječ o Phillippe Coutinhu i Paulo Dybali.

Igrač Liverpoola se od početka prijelaznog roka povezuje sa Barcelonom i kako stvari stoje sada bi se njegov transfer mogao ostvariti, bez obzira što ga Redsi žele zadržati.

Coutinho je prvi izbor Barcelone, dok se igrač Juventusa Dybala, također spominje kao jedna od opcija, međutim teško da će Juventus pustiti igrača koji im je jedan od najvažnijih u ekipi.

Očigledno je da Barcelona razmišlja o budućnosti poslije Neymara, ako bilo koji igrač od ove dvojice stigne na Nou Camp, biti će to itekako adekvatna zamjena za Brazilca, a šta će se desiti to ćemo saznati u skorije vrijeme. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi