Legendarni Pele omaložavao veliku argentinsku zvijezdu

Nema pozitivno mišljenje o Dybali

Legendarni Pele omaložavao veliku argentinsku zvijezdu

Legendarni brazilski fudbaler i jedan od najboljih igrača u historiji, Pele, ne cijeni mnogo jednog od najboljih argentinskih fudbalera u ovom trenutku, Dybalu.

Argentinci su jučer pobijedili Brazil u prijateljskom meču sa 1:0 pogotkom Mercada, a legendarni Pele je nakon meča rekao da Dybala ne zaslužuje poređenja sa Maradonom.

"Dybala? On nije toliko dobar kao što ljudi kažu. Oni kažu da bi Dybala mogao biti nasljednik Maradone, ali jedina zajednička stvar im je činjenica da obojica udaraju loptu lijevom nogom", iskren je bio Pele.

Podsjetimo, Dybala je prošlog mjeseca priznao da je uveo posebne treninge na kojima vježba udarce slabijom desnom nogom. On je rekao da bi mu to moglo pomoći da protivničkim defanzivcima pravi veće probleme jer bi imao više opcija u napadu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi