Wijnaldum je "95 posto dogovoren"!

Barca dovodi besplatno zvučna pojačanja

Wijnaldum je "95 posto dogovoren"!

Edmir Škorić

Prema posljednjim informacijama koje su se pojavile u španskim medijima, Barcelona će dovesti još jednog kvalitetnog igrača potpuno besplatno.

Eric Garcia i Sergio Aguero će navodno na ljeto u tandemu iz Manchester Cityja bez odštete doći na Camp Nou, ali oni nisu jedini koji će iz Premiershipa krenuti prema La Ligi.

I Georginio Wijnaldum, kojem ističe ugovor na kraju sezone, treba da dođe u Barcelonu. Navodi se da je "95 posto dogovren" njegov prelazak, a nizozemski reprezentativac se s Kataloncima povezuje još od imenovanja Ronalda Koemana za trenera.

Tako će Barca najvjerovatnije dobiti trojicu vrhunskih igrača potpuno besplatno, a uz to, spominju se i David Alaba iz Bayerna i Memphis Depay iz Lyona. Obojicu ističu ugovori na ljeto, tako da se vode pregovori.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

dinass
Nema vise rekordnih transvera???
5 0
Marco_Materazzi
steta za barcu stvarno da su ovoliko u dugovima, pa samo bi budala dala 120 mil za griezmanna, 140 za coutinha i 120 za dembelea, uzasna transfer politika.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi