11

Komentari (11)

k.i.a.19
Usrala se gamad katalonska
GigantMostarski
Kakva komedija od kluba hahaha
Martial9
A da je real trenutno prvi nebi izlagali cinjenice neg bi se borili svim silama da se prvenstvo nastavi
Zenicanin29
Da je Real prvi, prekinuli bi takmičenje i bili bi prvi, bez obzira što bi Barca imala argumente koje sad Real koristi,.. Al posto je Barca prva, a Madrid se pita ugl za sve, i posto im situacija ne odgovara, normalno da ce se prvenstvo nastaviti.
Alpasinacxx
U našoj ligi bi ispalo najpoštenije povući crtu i proglasiti pobjednika. Odigralo se dvokružno svako sa svakim kući i na strani i to je to. Gdje si tu si...
Hoss
@sirkrajvosa
Morate i vi nečim da se pohvalite, jer realno do titule nema šanse da dođete.
Lafac
Po kojoj logici nemamo šanse? Vama bi odgovaralo da se prvenstveno zavrsi jer bi i treci put ove godine izgubio a to vam znacio raspad kluba!!
Hoss
@Lafac po toj da vam bjezimo bodovno i da je razlika u ekipi (sto se tice kondicije i psiholoske spreme) mnogo drugacija od prosle polusezone, a i sa tako lose spremnom ekipom smo zavrsili prvi. I to sto ste dobili dvije utakmice, ko tebi garantuje da bi i trecu dobili? Evo i da dobijete trecu nas, pa covjece vi gubite bodove na malim utakmicama, opet bi smo vam bjezali.
BobPaisley
...pa eno ona tuka od predsjednice West Hama kaze da treba ponistiti citavo prvenstvo EPL i da je to najpostenije...i onda se ljudi ljute kada kazem da zene ne treba da se petljaju u fudbal nego da se uhvate serpe i kutlace.
Realan_Samo
Pročitali na Avazu da će možda pitarima dati, pa sad hoce i oni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.