Barceloni je sinoć stao svijet

Tokom utakmice s Villarealom

Barceloni je sinoć stao svijet

Admin Čaušević

Barcelona se vratila na pobjednički kolosijek pobijedvši Villareal sa 2:1. Međutim na Nou Campu nije bilo sve bajno i sjajno. 

Katalonce je ponovo zabrinuo Lionel Messi za kojeg bi ovo mogla biti veoma teška sezona, prvenstveno zbog fizičkih problema. 

Argentinac je sinoć bio prvi put starter, ali ga je Ernesto Valverde morao zamijeniti na poluvremenu što je dodatna briga za sve u katalonskom klubu.

Kakav zapravo status u Barceloni ima aktuelni osvajač FIFA nagrade za najboljeg igrača svijet govori i Valverdeova izjava poslije utakmice.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Kada se nešto desi Messiju, svijet se zaustavlja. Ali čini se da nije ništa više osim blago progema s aduktorom i zamijenili smo iz mjera opreza", rekao je Valverde.

Messija danas očekuju novi pregledi. Kako sada stvari stoje neće konkurisati za ligašku utakmicu protiv Getafea, a upitan je i za susret 2. kola Lige prvaka protiv Inter.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

epa
danak forsiranja i igranja pod injekcijama cine svoje jednostavno on je majstor ali njegovo tijelo ne moze izdrzati ovolike napore.... nisam fan ni njega ni ronalda ali stvarno je preljepo gledati ga kako igra... sada dolazi ona razlika izmedju njega i ronalda on je tehnicki punoooo ispred ali je ronaldno fizicki puunooo ispred jos je pri tome uv****o tehniku brzinu i dribling...
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi