Lionel Messi ponovo povrijeđen!
Najboljeg fudbalera svijeta nikako ne ide na početku nove sezone (Foto: EPA)

Propušta Getafe, očekuju se prvi rezultati

Lionel Messi ponovo povrijeđen!

Midhat Šljivak

Barcelona se našla u novom problemu.

Aktuelni španski prvak ponovo je ostao bez najboljeg fudbalera svijeta Lionela Messija, koji se sinoć povrijedio tokom utakmice protiv Valencije (2:1).

Argentinski čarobnjak je propustio više od mjesec dana nove sezone. Duel protiv Valencije donio mu je novu povredu, a prve informacije koje stižu iz Španije nimalo nisu dobre.

Messi će sigurno propustiti meč La Lige protiv Getafea, danas će biti podvrgnut dodatnim testovima nakon čega će biti poznata konačna težina povrede.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barca bi tako mogla ponovo ostati bez Messija na određeni period, a Argentinac je ove sezone nastupio u svega tri utakmice.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
Ja amatera, Tito dragi. VILLAREAL, HALO.
1 2
douglasssy
Hahahhaha, kaze Valencije. I to dva puta. Villareal majstore. Pogledaj nekad utakmicu neku.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi