Barcelonin "šlag na tortu" za kraj prijelaznog roka je u Madridu, već je poslan i upit

Čeka se odgovor

Barcelonin "šlag na tortu" za kraj prijelaznog roka je u Madridu, već je poslan i upit

Admin Čaušević

Barcelona je započela odličan prijelazni rok dovođenjem nekoliko slobodnih igrača poput Sergija Aguera i Memphisa Depaya, ali odlazak Lea Messija je sve pokvario. 

Klub s Nou Campa je novu sezonu započeo sasvim solidno, ali gubitak Messija se i dalje smatra neprežaljenim i tako će biti barem sve dok ne stigne prvi trofej.

Barcelona u posljednjim satima prijelaznog roka pokušava dovesti i zvučno pojačanje iz Madrida, u pitanju je dečko koji je ne tako davno plaćen 100 miliona eura.

Naime, prema navodima iz Španije Katalonci su poslali zahtjev Atletico Madridu za posudbu Joao Felixa, 21-godišnjeg portugalskog reprezentativca.

Radi se igraču koji nije "klasična devetka", ali odgovara profilu igrača kakvog traži Ronald Koeman u fazu napada. Međutim, teško je vjerovati da će doći do transfera.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Felix od svog dolaska još uvijek nije zaigrao na očekivanom nivou, ali teško da će Jorgandžije pustiti igrača na kojem temelje svoju budućnost.

Prijelazni rok u Španiji završava večeras u ponoć. Hoće li doći do istinske "transfer bombe" saznate ćemo u narednim satima.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

s_s
Najveca prevara od igraca, za tu kolicinu para, tipa Bojan Krkic, gurali ga svi a nikad nista nije napravio i ovaj ce isto...ponavljam za tu vrstu para...frizura igrac, prosjek, zavrsice karijeru i nizerazrednom Vratniku tipa Getafe ili Braga...
2 7
Nije.bitno
Iskreno ni Sergia ne smatram nekim pojacanjem
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi