Jorge Mendes ponudio Ronalda Barceloni, a zna se zašto je to Laporta odbio

Na kraju otišao u United

Jorge Mendes ponudio Ronalda Barceloni, a zna se zašto je to Laporta odbio

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo je nakon tri godine odlučio da napusti Juventus i vrati se u Manchester United.

Portugalac je iznenadio čelnike Juventusa kada je u samom finišu prelaznog roka odlučio da zatraži odlazak iako se činilo da će ostati do kraja ugovora u klubu iz Torina.

Međutim, Ronaldo se predomislio u posljednji trenutak i odlučio je da napusti Juventus. Portugalac je bio na korak od odlaska u Manchester City, ali na kraju je odlučio da se vrati u United.

Očekuje se da će Ronaldo za Crvene đavole zaigrati odmah nakon reprezentativne pauze, a trenutno se nalazi u Lisabonu na okupljanju reprezentacije Portugala.

No, večeras su se pojavile nove informacije koje su iznenadile mnoge, a to je da je Ronaldo ponuđen Barceloni ovog ljeta.

Catalunya Radio je večeras objavio da je Jorge Mendes ponudio Barceloni mogućnost da dovede Ronalda ovog ljeta i da on bude zamjena za Lionela Messija, ali je to Joan Laporta odbio.

[twitter]https://twitter.com/_BeFoot/status/1432416923661242373[/twitter]

Potražite više informacija na temu La Liga:

Laporta nije uopšte ni razmišljao mnogo o tome jer je jasno bilo da ne može Ronaldu ponuditi ni približan ugovor koji on očekuje zbog finansijskih problema u kojem se nalazi katalonski klub.

Na kraju je Ronaldo odlučio da se vrati u Manchester United što je možda i najbolja odluka koju je mogao donijeti.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

f0restinho
Pa Allahu dragi molim te podari ovom Čauševiću bar trunku pameti, gledaj ti šta je njemu vijest OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ
8 0
Sile1946
Joj debila kakve gluposti pise izmislja iz svoje glave
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi