Barcelonu svi ismijavaju zbog objave na Twitteru: "Sramote svoje igrače, a to i ne shvataju"

Baš nisu pazili

Barcelonu svi ismijavaju zbog objave na Twitteru: "Sramote svoje igrače, a to i ne shvataju"

E. Čaušević

Barcelona je i ove sezone nastavila dominaciju u španskoj La Ligi odbranom titule prvaka Španije.

Katalonski klub ima šansu da sezonu završi s duplom krunom jer će ovog vikenda protiv Valencije igrati u finalu Kupa Kralja. Barca će tako imati priliku da odbrani i titulu u ovom takmičenju koju su osvojili prošle sezone.

Barca je dominirala što se tiče domaćeg prvenstva na svim nivoima. Što se tiče individualnog učinka ispred svih ponovo je bio Lionel Messi koji je postigao 36 golova i dobio titulu najboljeg strijelca.

Klub s Camp Noua se želio pohvaliti njegovim brojkama, ali su to uradili na potpuno pogrešan način. Predstavili su listu s brojevima, a na vrhu liste je Messi s 36 golova.

No, mnogi smatraju da su na ovaj način osramotili ostale igrače koji su daleko ispod Messija, te pokazali da zaista ovise o igri Argentinca. Njemu je najbliži Luis Suarez koji je dao 21 gol, dok su svi ostali igrači na jednocifrenom učinku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ne mogu da vjerujem da su napravili takvu grešku. Uzdižu Messija, a nisu ni svjesni da su osramotili sve ostale igrače Barcelone", napisao je jedan od navijača na Twitteru.

Barcelona's official account - with 29.7m followers - produced a list of goal scorers this season

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mase007
Pokusali biti zanimljivi a na kraju se obrukali, klasicni katalonci
0 1
Sanska_Prangija
Ne mogu da vjerujem da vi pisete clanke 'tweetova' pojedinih 'obicnih' navijaca..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi