Barella: Najljepši gol u karijeri

Zabio za pobjedu Intera

Barella: Najljepši gol u karijeri

Edmir Škorić

Nicolo Barella postigao je eurogol za pobjedu Intera nad Veronom (2:1).

Inter se dosta mučio s Veronom, ali je u posljednjih 30-ak minuta s dva gola preokrenuo rezultat i slavio pobjedu s kojom se vratio na prvo mjesto.

Vecino je pogodio za 1:1, a Barella eurogolom u 84. donio tri boda Interu.

"Bilo je prilično teško prvo poluvrijeme, budući da Verona igra dobar nogomet, ima intenzitet i stvara nam probleme", rekao je Barella nakon meča za Sky Sport Italia.

"Nakon poluvremena, s vremenom se pojačao naš intenzitet i zaslužili smo pobjedu. Svi dajemo sve od sebe i vrlo smo motivirani, tako da je to najvažnije. Imali smo dosta utakmica, ali naporno smo radili tokom ljeta da bismo sada imali snage za sve te utakmice".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kratko je prokomentarisao i svoj pogodak.

"Mislim da je to bio najbolji gol moje karijere!"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi