Bari posjetio Zrinjski, uskoro i prijateljski meč
Bljesak.info

Italijanski klub u Mostaru

Bari posjetio Zrinjski, uskoro i prijateljski meč

Fudbaleri Barija danas su u pratnji predsjednika Gianluce Papareste i gradonačelnika istoimenog grada Antonija Decara posjetili Mostar.

Talijani su svoj boravak u Mostaru iskoristili za posjetu stadionu Pod Bijelim brijegom gdje su se susreli sa rukovodstvom Zrinjskog i potom uz zajedničku fotografiju razmijenili darove, a nakon toga izaslanstvo kluba i grada Barija se zaputilo u Međugorje.   

Boravak Barija u Hercegovini je bio jednodnevni i vrijedi istaći da su iz oba kluba  u zajedničkom razgovoru izrazili želju da Zrinjski i Bari u bliskoj budućnosti odigraju i prijateljsku utakmicu kao početak jednog prijateljstva. 

"Zrinjski i Bari imaju već nešto zajedničko, a to su klupske boje. Nadamo se da će nam i rezultati biti slični, kako ste vi prvi u prvenstvu, da i mi budemo na prvom mjestu. Želim Zrinjskom puno uspjeha i kvalitetnih rezultata u nastavku", izjavio je predsjednik Barija Gianluca Paparesta. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bari u Seriji B zauzima treću poziciju i kandidat je za ulazak u elitni rang. 

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi