Šta je Bartomeu posljednje napisao u WhatsApp grupi fudbalera Barcelone?

Napustio klub

Šta je Bartomeu posljednje napisao u WhatsApp grupi fudbalera Barcelone?

E. Čaušević

Josep Maria Bartomeu prije nekoliko dana odlučio je podnijeti ostavku na mjesto predsjednika Barcelone.

Ovaj potez oduševio je navijače katalonskog kluba jer je Bartomeu već dugo vremena na meti kritika. Klub je u svim segmentima drastično pao, a Bartomeu je uporno odbijao da napusti predsjedničku fotelju.

No, nakon što je pokrenut proces izglasavanja nepovjerenja on je zajedno s ostalim članovima uprave odlučio da se povuče. Vijest o ostavci s oduševljenjem prihvatili su i igrači Barcelone, a posebno Lionel Messi koji je bio u veoma lošim odnosima s Bartomeuom.

Mundo Deportivo je danas objavio šta je Bartomeu posljednje napisao u WhatsApp grupi u kojoj su igrači Barcelone i nakon toga se više tu nije oglašavao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Nekoliko dana prije ostavke je odlučio da Pedriju pošalje poruku u grupi u kojoj su svi igrači kako bi mu čestitao na debiju u Ligi prvaka protif Ferencvaroša i golu koji je postigao na tom meču.

Pedri mu se zahvalio na tome, a nakon toga Bartomeu se više nije oglašavao u grupi, te ju je napustio ubrzo nakon što je potvrđena ostavka.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

JointUnion87
Poručio svima: NAROD ZNA!
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi