Bartomeu potvrdio: Konačno poznata sudbina Marc Andre ter Stegena!

Nakon dugo pregovora

Bartomeu potvrdio: Konačno poznata sudbina Marc Andre ter Stegena!

E. Oštraković

Dugo su oko novog ugovora pregovarali Ter Stegen i čelnici Barcelone, a dogovor je konačno postignut.

Potvrdio je to jučer predsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu gostujući na televiziji BeIN, te je tako razveselio sve navijače ovog kluba.

Ter Stegen će tako potpisati novi ugovor koji će ga u Barceloni držati sve do 2025. godine, te će ovaj sjajni golman dobiti znatno povećanu platu.

Ugovor će zvanično biti potpisan pred početak naredne sezone, a sve zato jer je trenutno glavni fokus na Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je u Barcelonu stigao 2014. godine iz Borussije Monchengladbach i bio je to jedan od najboljih poteza uprave ovog kluba.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije