Transfer bomba iz Barcelone: Coutinho ponovo odlazi
Foto - EPA

Seli u Englesku

Transfer bomba iz Barcelone: Coutinho ponovo odlazi

M. Šljivak

Brazilac Philippe Coutinho neće ni naredne sezone nositi dres Barcelone.

Čovjek kojeg je katalonski klub u januaru 2018. godine platio Liverpoolu 160 miliona eura, nije napravio ništa, te se nakon posudbe u Bayernu za njega traži novi klub.

A nova destinacija za Brazilca trebao bi biti London, jer je po pisanju katalonskog Sporta, dogovor o realizaciji transfera jako blizu.

Nažalost po Barcelonu, Topnici neće otkupiti kompletan ugovor ovog fudbalera, ali će za određeni iznos dovesti Coutinha na jednogodišnju posudbu i imat će mogućnost otkupa ugovora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Agent Kia Joorabchian već određeno vrijeme pregovara sa Arsenalom i neće biti nikakvo iznenađenje ako Coutinha ponovo budemo gledali u Premiershipu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Maestro
Nikakav igrač bljesnuo jednu sezonu i to je to da je bolji igrač dokazao bi se u nekom od klubova što kod njega nine slučaj najbolje da se vrati u Espanyol tamo mu je i mjesto u drugoj ligi
1 8
Jack28
Ako Arteta kaže da treba, onda treba. Evidentno je da će Arteta u budućnosti biti top3 trener na Dunjaluku.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi