Bartomeu sazvao hitan sastanak s igračima Barcelone

Želi im objasniti šta se dešava

Bartomeu sazvao hitan sastanak s igračima Barcelone

Endin Čaušević

Predsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu, našao se na velikom udaru španske javnosti i navijača Barcelone nakon novog skandala.

Naime, jučer su mediji u Španiji objavili da je Bartomeu plaćao PR agenciju koja je bila zadužena da blati sve one koji se njemu suprostave, a navodno na meti su bili Messi, Pique, Guardiola, Xavi...

Ove vijesti su žestoko uzdrmale navijače, ali i igrače Barcelone koji su odmah tražili odgovore od predsjednika. Klub je danas demantovao ove navode i poručio da nema nikakve istine da je Bartomeu radio navedene stvari.

Bartomeu je odlučio uzeti stvari u svoje ruke i sazvao je hitan sastanak sa fudbalerima Barcelone. On im oči u oči želi objasniti da informacije koje je objavio katalonski Sport uopšte nisu tačne.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mundo Deportivo piše da bi sastanak trebao biti održan danas nakon treninga, a glavni cilj je smiriti Messija koji je itekako uzdrman jer se pisalo da je na meti negativnih komentara bila i njegova supruga Antonella.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi