Barton ponovo dao izjavu u svom stilu

Pokazao koliko visoko mišljenje ima o sebi

Barton ponovo dao izjavu u svom stilu

Kontroverzni vezni fudbaler Burnleya Joey Barton ponovo je dao zanimljivu izjavu.

Tokom čitave karijere poznat je po raznim prepirkama preko medija, a ovog puta je dao jednu izjavu koja pokazuje koliko visoko ima mišljenje o sebi.

"Burnley je prošlog ljeta bio pametniji od svih ostalih klubova, jer su angažovali mene. Ljudi su mislili da je moje vrijeme prošlo jer sam imao 33 godine i bio sam slobodan igrač, ali prevarili su se", rekao je Barton i dodao.

"Burnley je pokazao da ne morate izdvojiti ogroman novac kako bi doveli dobrog igrača. Dovoljno je da samo malo pogledate oko sebe i potražite".

Barton je imao mnogo zanimljivih verbalnih duela u karijeri, a poznat je kao jedan od rijetkih fudbalera koji se suprostavio Zlatanu Ibrahimoviću.

Potražite više informacija na temu Premier league:

On je ove sezone odigrao 19 mečeva u Championshipu i dva puta se upisao u listu strijelaca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije