Bartra će obaviti poseban razgovor s igračima Dortmunda
Foto: EPA

Motivacija za večerašnji meč

Bartra će obaviti poseban razgovor s igračima Dortmunda

E. Čaušević

Fudbaleri Borussije Dortmund večeras igraju revanš utakmicu četvrtfinala Lige prvaka u gostima protiv Monaca.

Klub iz Kneževine je prije sedam dana slavio sa 3:2 u Dortmundu i pred njemačkom ekipom je težak zadatak večeras. Poznato je da je ova utakmica trebala biti odigrana prošlog utorka, ali je odgođena za srijedu zbog bombaškog napada na autobus Dortmunda.

U ovom napadu povrede ruke zadobio je Marc Bartra koji će propustiti ostatak sezone. Ipak, ova povreda nije spriječila španskog igrača da sa svojim saigračima doputuje u Monaco i večeras im pruži podršku.

Njemački mediji objavili su da će Bartra pred početak utakmice održati poseban razgovor s igračima Dortmunda kojima neće trebati bolja motivacija od toga. Sigurno je da nas večeras očekuje još jedan spektakularan meč kakav može dati samo Liga prvaka.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi