Barzagli: Bonucci je bio veoma bitan

Dotakao se bivšeg kolege

Barzagli: Bonucci je bio veoma bitan

E. Ganibegović

Igrač Juventusa  Andrea Barzagli tvrdi kako je Leonardo Bonucci bio veoma važan za Juventus, međutim ne kao Cristiano Ronaldo ili Lionel Messi.

Bonucci, Barzagli i Chiellini su bili dio poznatog defanzivnog reda Stare dame, koji je nazvan "BBC", sve dok se Bonucci nije odlučio na odlazak u Milan za 40 miliona eura.

"Dva igrača koja su nas napustila su bila veoma bitna", rekao je Barzagli za Premium Sport.

"Bonucci je u klubu proveo sedam godina i bio je veoma bitan. U sastavu je 23 igrača od kojih 11 izlazi na teren, nikad niko nije pravio razliku, osim Maradone, Messija ili Cristiana Ronalda.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Jedan ili dvojica igrača ne mogu mnogo toga promijeniti u timu, novi igrači i oni koji su tu već bili će napasti opet titulu prvaka Italije", rekao je defanzivac Juventusa. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi