Spektakularan okršaj bh. igrača u Istanbulu: Golovi Hodžića i Višće, asistencija Hajradinovića

Bašakšehir i Kasimpaša odigrali 2:2

Spektakularan okršaj bh. igrača u Istanbulu: Golovi Hodžića i Višće, asistencija Hajradinovića

E. Čaušević

Fudbaleri Bašakšehira remizirali su danas na svom terenu protiv Kasimpaše (2:2) u meču 15. kola turske Superlige.

Današnji okršaj bio j eu znaku bh. reprezentativaca Edina Višće i Armina Hodžića koji su postigli po jedan gol za svoje ekipe, dok je Haris Hajradinović uspio upisati asistenciju.

Bašakšehir je uspio povesti u 27. minuti kada je Višća asistirao, a gol za 1:0 postigao je Chadli. No, slavlje domaćih trajalo je samo devet minuta.

Kasimpaša je uzvratila na najbolji način. Koc je prošao po desnoj strani i pokušao asistirati za Hodžića, ali se tu odjednom pojavio Erdogan koji je pogodio za 1:1 i tako "ukrao" gol bh. napadaču.

U drugom dijelu gledali smo odličnu utakmicu i to posebno u samom finišu. Kasimpaša je uspjela u 85. minuti da povede sa 2:1 kada je Hodžić čudesno prošao dvojicu igrača i fantastično pogodio mrežu domaćih.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Činilo se da bi Kasimpaša mogla do pobjede, ali Višća nije mislio tako. U drugoj minuti sudijske nadoknade Višća je bio junak domaćih i pogodio je za konačnih 2:2 i zaokružio sjajnu predstavu naših reprezentativaca.

Kasimpaša je trenutno na 11. mjestu sa 19 bodova, dok je Bašakšehir tek na 16. poziciji sa tri boda manje.

Top Komentari

cako
Majstorski gol Hodžića!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi