Basaksehir odbio bogatstvo za Višću
Nogometni reprezentativac BiH za Basaksehir nastupa od 2011. godine kada je stigao iz Željezničara (Foto: EPA)

Glatko odbijena ponuda

Basaksehir odbio bogatstvo za Višću

Nije trebalo proći puno vremena da sjajne igre Edina Višće u protekloj polusezoni rezultiraju brojnim ponudama.

Nogometni reprezentativac naše zemlje iz godine u godinu pruža odlične partije za svoj Basaksehir, a ništa drugačije nije bilo ni u minuloj polusezoni, koju je završio sa sedam golova i isto toliko asistencija.

Kada je tako, onda i ne iznenađuje što se u turskim medijima sve češće špekuliše o Višćinom odlasku. Interes su javno iskazali tamošnji velikani Bešiktaš, pa i Fenerbahče, a sada je navodno na adresu Basaksehira stigla i ponuda teška 12 miliona eura iz jedne od arapskih zemalja.

Turci također navode da su u Basaksehiru samo "odmahnuli rukom", što i ne čudi pretjerano, jer su trenutno vodeći u prvenstvu i do kraja sezone će nastojati da osvoje toliko dugo čekanu titulu. Ambicije su, uostalom, pokazane i dovođenjem Robinha koji je igrao u Realu, Milanu, Manchester Cityju...

Potražite više informacija na temu Super Lig:

S odlaskom u arapski svijet Višća se, podsjećanja radi, povezivao i proteklih godina.

Top Komentari

BosniaForeverKladusa
Bolje da ostane nebi li Robinho sta naucio od njega :)
28 2
nightcry
a bogatstva i kurca, 12 miliona !? i odlazak u zaborav arapskog fudbala. više vrijede najskuplji igrači Hajduka, Rijeke, partizana i Zvezde...
7 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi