Basaksehir u nadoknadi ostao bez važne pobjede

Višća, Bajić i društvo ostaju bez prvog mjesta?

Basaksehir u nadoknadi ostao bez važne pobjede

Fudbaleri Basaksehira su danas gostovali Konyasporu u okviru 20. kola Super lige. Iako je tim iz Istanbula do samog finiša utakmice imao rezultatsku prednost, meč je okončan remijem 1:1.

Igrao se 36. minut kada je Adebayor doveo Basaksehir u prednost, a taj rezultat bio je na snazi sve do druge minute sudijske nadoknade kada je Skubic pogodio za konačnih 1:1.

U ekipi Basaksehira je od prve minute igrao Edin Višča, koji je izašao u 88. minuti, dok je Riad Bajić cijeli meč odgledao sa klupe za rezerve.

U timu Konyaspora je također starter bio jedan bh. fudbaler i to Deni Milošević, koji je na terenu proveo 75 minuta, a Amir Hadžiahmetović je ušao u igru u 85. minuti.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Vrlo je moguće da će Basaksehir zahvaljujući ovom kiksu ostati bez prve pozicije jer Galatasaray večeras ima priliku da prestigne svog gradskog rivala. Basaksehir ima 43 boda i utakmicu više od Galate, koja zaostaje dva boda i u večernjem terminu igra svoj meč protiv Sivasspora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi