Eto'o ne staje, potpisao za 12. klub u karijeri

Dijelit će svlačionicu sa dvojicom bh. fudbalera

Eto'o ne staje, potpisao za 12. klub u karijeri

Legendarni kamerunski fudbaler Samuel Eto'o nastavlja da potpisuje unosne ugovore.

Nekada jedan od najboljih napadača svijeta je raskinuo ugovor sa Antalyasporom, međutim odlučio je ostati u Turskoj i potpisati za Konyaspor, 12. klub u svojoj dosadašnjoj profesionalnoj karijeri.

Eto'o će u klubu u kojem igraju Amir Hadžiahmetović i Deni Milošević zarađivati velikih 2.500.000 eura po sezoni, a sa Konyasporom je potpisao dvogodišnji ugovor, uz opciju da isti bude produžen.

O karijeri ovog 37-godišnjeg napadača je suvišno trošiti riješi. Prije nego što je uopšte došao u turski fudbal imao je priliku igrati za najveće svjetske klubove poput Barcelone, Reala, Chelseaja, Intera...

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Konyaspor je sinoć u svoje redoveo doveo još jedno pojačanje, tačnije Adisa Jahovića, koji je imao priliku u prošlosti igrati u Bosni i Hercegovini za Velež, Željezničar i Sarajevo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi