Baščaršija u znaku FK Sarajevo: Bordo dio grada spreman za veliku proslavu

Navijači čekaju meč na Koševu

Baščaršija u znaku FK Sarajevo: Bordo dio grada spreman za veliku proslavu

Endin Čaušević, foto: S. Bošković

Fudbaleri Sarajeva danas igraju na svom terenu protiv Zvijezde 09 u okviru 31. kola Premijer lige BiH.

Bordo klubu danas je potrebna pobjeda kako bi i teoretski osigurali titulu prvaka Bosne i Hercegovine. Ovo bi mogla biti sezona za pamćenje jer je Sarajevo na korak od prve duple krune u historiji kluba.

Sarajevo danas na Koševu igra protiv Zvijezde 09 koja rasterećena stiže u glavni grad s obzirom da su osigurali opstanak u društvu najboljih.

U glavnom gradu naše zemlje sve je spremno za proslavu titule, a bordo dio grada od jutros je u slavljeničkoj atmosferi. Glavno slavlje zakazano je ispred Vječne vatre, a bina i koreografija se pripremaju za svečani doček ekipe.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na ulicama Sarajeva je mnogo navijača bordo tima koji su izvukli dresove iz ormara i krenuli ka stadionu Koševo da sa svojim klubom proslave duplu krunu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nikoizniceg
Hoćete li klanjati na toj sedžadi?
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi