9

Komentari (9)

zak84
Nije bolest sve sto boli.... Boze sacuvaj ja izjava U lika
plemic
ovo i jeste pobjeda za tebe. još moraš gledati i učiti od drugih trenera.
Hadzija123
Kao Zeljovac se slazem sa tobom 100% si u pravu frajer ima toliko ne rezonski poteza pred samu utakmicu,otvaras utakmicu bez napadaca bez najboljeg asistenta lige bez kojeg moramo biti realni nas vezni red se ne moze sastaviti,gurnuo naprijed drinkrila brza do duse ali sta ti to vrijedi kada niko nema da gurne loptu,plemic mlatimite Rodzene u kupu red je i vi kao treci klub da imate duplu krunu realni ste je i zasluzili!
plemic
hadžija kao prvo hvala na lijepim željama. čudno je čudo kad se trenarćić ufura da je trenerčina, glavni u nekom takozvanom velikanu ..., ja bi im preporučio da uče od jakirovića, da prate šta se dešava u matičnpj im ligi, da se predplate na arenu, da gledaju europske tekme. to bi vrijedilo i njima, i klubovima, i repki, općenito svima u ovoj jadnoj nam domovini.
plemic
ovo i jeste pobjeda za tebe. još moraš gledati i učiti od drugih trenera.
Jah eto, ne leti visoko....da Sarajvo ima ozbiljnijeg trenera zabili bi peticu, ovako tisu na srecu zabili dva gola, a sto se tice Sarajva, nista specijalno, i ako izbore Evropu, brukat ce se... Odlazi infulenseru zajedno sa ravaku ajlom
nakopitam
Hahahaha jebbo svoju majjku kakav je oco prevarant.
Nek_komsiji_crkne_krava
A ti si za psihijatrije. Potrazi pomoc dok nije kasno. Moze ti se pomoci samo moras poceti da saradjujes.
nakopitam
Hocu, hvala na savjetu brate
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti