Bašić: Sve pohvale za publiku u Gradačcu

Trener Metalleghea nakon poraza od Zvijezde

Bašić: Sve pohvale za publiku u Gradačcu

Ekipa Metalleghea je danas doživjela poraz u Gradačcu, gdje je Zvijezda slavila sa 1:0 i primakla se ekipi iz Jajca na samo bod zaostatka.

Nakon utakmice kontaktirali smo trenera gostiju Nermina Bašića, koji je za SportSport.ba istakao da je bilo uživanje igrati ovakvu utakmicu.

"Želim se zahvaliti i domaćinima i publici. Sve je bilo sjajno, a ambijent pravi premijerligaški. Što se tiče rezultata, mislim da bi najzaslužnije bilo da je utakmica okončana remijem. Mi smo imali posjed i terensku inicijativu, ali nismo uspjeli postići gol. Imali smo problema sa zadnjim pasom, a gol smo primili naivno", rekao je Bašić.

Narednu utakmicu Metalleghe igra na svom terenu protiv Bosne iz Visokog.

"Dolazi nam Bosna i znamo da je pred nama teška utakmica, s obzirom da su oni danas prosuli bodove na svom terenu. Vraćamo se na teren u Jajcu, koji je trenutno više za koride nego za fudbal".

Nermin Bašić je na kraju razgovora još jednom iskoristio priliku da pohvali publiku u Gradačcu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Želim se još jednom zahvaliti publici u Gradačcu. Bilo je zaista lijepo čuti aplauze na kraju utakmice. Bilo bi sjajno kada bi bilo više ovakvih utakmica", zaključio je Bašić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti