BATE Borisov trenirao na Bilinom polju: Bjelorusi se žale na visoke temperature u BiH
Bjelorusi u dvomeču protiv Sarajeva važe kao blagi favoriti, ali na kraju teren će biti jedino mjerilo, gdje će morati i opravdati svoj status

Sutra okršaj protiv Sarajeva

BATE Borisov trenirao na Bilinom polju: Bjelorusi se žale na visoke temperature u BiH

Dino Kurbegović, foto: Dino Kurbegović

Nogometaši BATE Borisova danas su odradili i službeni trening pred sutrašnji duel 3. pretkola Evropske lige protiv Sarajeva na Bilinom polju.

Bjelorusi su u Zenicu stigli u najjačem sastavu, a domaćinu su se žalili na veliku vrućinu koja ovih dana vlada u našoj zemlji, a tako će biti i sutra.

Šef struke BATE Borisova na službenoj press konferenciji izjavio je da poštuje FK Sarajevo i njihovog trenera, koji kotirao kao jedna od legendi bh. fudbala, ali da sutra žele da slave.

Bjelorusi su ovog ljeta pretrpjeli dosta promjena u igračkom kadru, ali to neće promijeniti njihov cilj, a to je da prođu u naredno kolo, te da pokušaju ponovo doći do grupne faze Evropske lige.

Dugogodišnji prvak Bjelorusije sutra se nada teškoj utakmici, dobroj atmosferi, ali i pozitivnom rezultatu za njihov tim.

Top Komentari

Bordoakapitar
Nadam se da ce sutra biti jos toplije?
10 0
Edin Merlin
Plaćipičke !
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti