BATE konačno stigao do trijumfa, Nastić meč presjedio na klupi

Prva pobjeda u sezoni

BATE konačno stigao do trijumfa, Nastić meč presjedio na klupi

Admin Čaušević

BATE Borisov je u trećem kolu bjeloruskog prvenstva stigao do prvog trijumfa u sezone. Rukh Brest je savladan s minimalnih 1:0. 

Favorizovani domaćini su poveli već u 7. minuti kada je nakon kornera pogodio Dragun. Ispostavit će se da je tada postavljen i konačan rezultat susreta.

Obje ekipe su imale niz prilika da zatresu protivničke mreže, posebice u drugom poluvremenu, međutim na kraju je na Borisov Areni viđen samo jedan gol.

Inače, utakmica je bila poprilično grupa s obzirom da je glavni sudija meča Shcherbakov podijelio čak osam žutih kartona, po četiri na obje strane.

Bh. reprezentativac, Bojan Nastić je ovaj meč odgledao s klupe za rezervne igrače nakon što je u prva dva kola bio starter te upisao punu minutažu.

Top Komentari

Lukamarinsek
Zato su i pobijedili
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi