Batshuayi: Uvijek sam gladan golova i dokazivanja
Foto: EPA

Dobit će šansu na Grbavici?

Batshuayi: Uvijek sam gladan golova i dokazivanja

Endin Čaušević

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu na Grbavici igra odlučujuću utakmicu kvalifikacija za SP protiv selekcije Belgije.

Belgijanci su pobjedom protiv Grčke osigurali prvo mjesto i plasman u Rusiju, ali su poručili da će dati sve od sebe da slave protiv BiH i tako nastave svoj nevjerovatan niz bez poraza. Izabranici Roberta Martineza jutros su odradili novi trening na kojem ponovo nije bilo Romelua Lukakua koji ima problema sa povredom, te je upitan za meč na Grbavici.

Prema pisanju tamošnjih medija u slučaju da Lukaku ne bude spreman za utakmicu sa našim timom u napadu ove selekcije trebao bi se naći napadač Chelseaja, Michy Batshuayi. Nakon jutrošnjeg treninga ovaj napadač je poručio da je spreman da se dokaže protiv BiH, te da je uvijek gladan golova.

"Kao i uvijek veoma sam motivisan na okupljanju reprezentacije. Znam da imam šansu da igram u Sarajevu i uvijek sam gladan golova i dokazivanja. Sada je na selektoru da odluči ko će biti u napadu. Prethodnih mjeseci ispred mene su bili Origi i Benteke, ali sada je situacija drugačija. Jasno je da je konkurencija u napadu velika, ali mi to volimo i uvijek čestitamo jedni drugima kada posigne neko gol", rekao je Batshuayi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi