16

Komentari (16)

zilan66
Sad sve rade da ocrne Peljtu,kojem nem,treba nemogu nista ,jedino da on sam zabrlja.Irfo Durmic clan io desna ruka Vice ima namjeru dovesti Kazlagica(vampira)umjesto peljte ali evo vam racku ali treba objasniti uefa sudijskom komitetu zasto nekog skidas,evo vam racku,pilav i ostali poslusnici i vicini kerovi
IronManBiH
Kakve veze ima Peljto ovo je ofsajd samo on mora ici radi interpretacije pravila. Jel ovo naslov narucio izvor iz NFSBIH?
E.Car
Ako neko od sudija nema podršku u savezu onda je to Peljto!!! Ali ga ne mogu skloniti jer je toliko dobar, radi u evropi i bilo bi ofirno. Ali mu zato daju sve lijeve utakmice, ne znam kad je sudijo utakmicu Borcu protiv slabih gdje moraju dobiti.
covipederu
Pa ko treba da mu otvara oci, vico mozda ili pilav ne razumijem ?
kontrasvih
Kakav vam je ovo naslov? Sta pokusavate sa ovim? Ofsajd mislim da nije bio ni 2 milimetra, kao u tenisu challenge i vi posete da neko nekom otvara oci?! Pa nije covjek fulio 3 penala i crvena. Umjesto da pozitivno pisete o ljudima koji su se koliko toliko izdigli na evropskom nivou, vi ovdje blatite nesto, ili ste se prodali za neke interese, SITNE DUSE…..
kaliopi
Naslov je naravno preglup al ovdje nije nikakva greška Peljte, u VAR sobi su sigurno vidjeli da je ovaj igrač sa brojem 6 ako se ne varam bio u offside-u al je glavni sudija pozvan da odluči (što je i jedino ispravno) da li je taj igrač igrao loptom ili uticao na igru, svakako dobra odluka sudije,
BH_Drina
Šta je ovo Gigović 4-ti sudija, dajte ljud je li ovo moguće*??
Atromitos
Gigovic je dobae sudija. Covjek odsudi kako on hoce. To ne moze svako
King_Kenny
@BH_Drina ...cudi te da mafijaske organizacije UEFA i FSBiH dobro saradjuju?
BiH1510
4. sudiju salje savez iz kojeg je sudijski trojac, dakle uefa nema veze s tim nego nase lopine
mido1921
Vico ga prišlepo uz Peljtu. Kazlagić je sledeći
zilan66
Takoje,savez salje 4 sud.pilav preds.komiteta za sudije
zure28
Atletiko 2x bolji tim od porta i brane se ljudi bolji u po Madrida. Oni da dovedu neymar mbapea halanda... I dalje bi se branili.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.