Bayern prekrili sivi oblaci, u teškoj su situaciji, a onda je objavljen dizajn dresa za novu sezonu

Dizajn oduševio navijače

Bayern prekrili sivi oblaci, u teškoj su situaciji, a onda je objavljen dizajn dresa za novu sezonu

Endin Čaušević

Minhenski Bayern prolazi kroz veoma turbulentan period zbog neočekivane smjene trenera pred najvažniji dio sezone, a zatim i tuče koja se desila između Sadija Manea i Leroyja Sanea nakon poraza od Manchester Cityja. No, u svom tom sivilu stižu i lijepe vijesti za navijače Bayerna koje je oduševio dizajn dresa za iduću sezonu.

Trenutna sezona ulazi u samo završnicu, a klubovi se već lagano spremaju za izazove koje ih čekaju u idućoj. Naravno, to se prvenstveno odnosi na dresove u kojima će nastupati u novoj sezoni, te se lagano u javnosti pojavljuju dizajnovi koji se spremaju.

Tako se jutros u centru pažnje našao dres gostujuće garniture Bayerna jer je dizajn istog "procurio" u javnost i oduševio navijače.

To dolazi u odličnom trenutku s obzirom da su se nadvili sivi oblaci nad Allianz Arenom zbog svih dešavanja u Bayernu. Sve je krenulo otkazom Julianu Nagelsmannu, a stvari su se nakon toga počele samo pogoršavati.

Bayern je prošle sedmice doživio težak poraz na Etihadu od Cityja (3:0) i nalazi se pred ispadanjem iz Lige prvaka. No, ono što je sve šokiralo jeste tuča Manea i Sanea zbog koje je Senegalac suspendovan i žestoko novčano kažnjen.

U svom tom sivilu u javnosti se pojavio izgled dresa Bayerna za gostujuće mečeve, a dizajn je oduševio navijače tog kluba i barem malo im popravio raspoloženje u ovom turbulentnom periodu kroz koji prolazi njihov klub.

Oglasi

Dizajn koji je Adidas spremio za Bayern što se tiče iduće sezone neodoljivo podsjeća na dresove od prije 20-tak godina koji su ostali u lijepom sjećanju navijačima njemačkog kluba.

Footy Headlines objavio je fotografije dresa u kojem će Bayern većinom igrati na gostujućim terenima i na kojem će dominirati bijela boja, a naravno tu je i neizostavna crvena koja je zaštitni znak Bavaraca.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Adidas rijetko kada griješi kada su u pitanju dresovi Bayerna, a i ovaj put su odradili zaista fantastičan posao.

Inače, Bayern tradicionalno dresove za novu sezonu predstavlja na samom kraju tekuće, a očekuje se da će tako biti i ovaj put.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sta im uradi City da su već ubrzano predstavili novu garnituru hahahaha
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi