6

Komentari (6)

Mowzilla
Ovaj Hrgota se digao iz pepela, svaka cast
Klicko
A jesam ih prokleo yebote ne mogu ni unaprijed dogovorene utakmice da dobiju.Axel42 na aparatima
axel42
Ahhahah, pa nisam ti ja neki plastičar, Klicko moj dobri pošteni. Ja sam navijao za Bayern kad ih nije bilo nigdje ni na mapi. Zašto bi bio na aparatima? Jer su u nekoj rezultatskoj mini krizi, jeli? Pa gledam utakmicu i slušam one navijače što zvižde i kontam e yebem vam mater. Takve navijače treba nabiti na onu stvar. Nisam ti ja moj Kličko takav, nesikiraj mi se previše za mene! LP.
Jupp
@axel42 nego koji je to period bio mada Bayerna nije bilo ni na mapi? :D
axel42
Buraz tam 94, 95, 96 Bayern bio 6, 7 na tabeli. Bezveze sam rekao nije ga bilo ni na mapi ali nije me ni briga. Nisam navijač Bayerna samo kad pobjedjuju, nego treba biti uz ekipu i kada gubi. Ustvari nema ekipe na planeti koja negubi. Pišam takve navijače koji odma psuju sve redom, zvižde kad im ekipa za koju navijaju nije u nekoj zavidnoj formi.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.