Bayern ga u nedjelju ponižavao, on preskočio ogradu kako bi stao pred navijače i sve im objasnio

Pokazao hrabrost

Bayern ga u nedjelju ponižavao, on preskočio ogradu kako bi stao pred navijače i sve im objasnio

E. Škorić

Nije bilo lako iskusnom slovačkom golmanu Lukasu Hradeckom (31) u nedjelju kada je njegov Bayern doživio potop u duelu s Bayernom.

Hradecky je na poluvremenu već imao pet primljenih golova, ali na njegovu sreću - Bavarci su s puno milosti bili u nastavku, pa je završeno rezultatom 5:1 za goste iz Minhena.

Iako je imao utakmicu za zaborav, iako je doživio pravi košmar, Hradecky nije pobjegao. Preskočio je ogradu iza svog gola i krenuo da razgovara s navijačima. Tješili su ga, aplaudirali mu, na kraju krajeva loš dan svima može da se desi, ali važno je biti svjestan svojih pogrešaka.

"Razmijenili smo nekoliko dobrih riječi. Navijači razumiju nogomet i znaju da se ovakve stvari dešavaju. Za njih je važno da nas dignu, a mi da im vratimo već u meču protiv Betisa u Evropskoj ligi, a zatim protiv Koelna. To su za nas jako važne utakmice", rekao je golman Apotekara.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Kapitenu Bayera bilo je žao navijača protiv Bayerna:

"Nismo zaslužili ovu atmosferu ovim nastupom na stadionu. Ne razumijem kako smo počeli ovako loše. Pet primljenih golova u jednom poluvremenu? Nikad više ne želim doživjeti tako nešto. Ako je to bio test, nismo ga položili. Bolji smo nego prošle godine, ali ovako nešto više ne smijemo nikada doživjeti", dodao je Hradecky.

Top Komentari

Klicko
Brate hradecki sve je ok,to je bayernliga.MIA SAN MIA NAJJACI SMO
3 5
Eduard
"Kada je njegov Bayern dozivio potop u duelu sa Bayernom", lijepa ti pamet sta napisa
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi