Bayern i Liveprool dogovorili transfer

Nema više prepreka

Bayern i Liveprool dogovorili transfer

A. Čaušević

Jedan od zvučnijih transfer ovog ljeta realizovat će se između Bayerna i Liverpoola, tvrde inostrani mediji. 

Nakon što je Thiago Alcantara izrazio želju da pređe u Liverpool, iz Bayerna je stiglo zeleno svjetlo da iskusni španski veznjak može ići.

Javna je tajna da Alcantara želi igrati pod palicom Juergena Kloppa, a nakon što se riješe neki detalji transfer će biti i ozvaničen.

Reprezentativcu Španije ugovor s njemačkim prvakom ističe sljedećeg ljeta, a trofejni klub iz Bavarske za njegov igrački karton će inkasirati 30 miliona eura.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Alcantara je član Bayerna od 2013. godine kada je stigao iz Barcelone, a za njegove usluge je trenutno najzainteresovaniji novi prvak Liverpool.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti