Bayern ipak prodaje Lewandowskog
Foto: EPA

Za 100 miliona eura

Bayern ipak prodaje Lewandowskog

M. Šljivak

Minhenski Bayern ipak je odlučio prodati poljskog napadača Roberta Lewandwoskog.

Kako navodi ugledni L'Equipe, Bavarci su spremni da puste 29-godišnjeg fudbalera, a za njegove usluge će tražiti cifru od 100 miliona eura.

Iako je rukovodstvo bavarskog velikana tvrdilo kako nema namjeru da prodaje glavnog strijelca tima, došlo je do potpunog preokreta. Fudbaler želi ići, u klubu mu ne žele praviti probleme, ali potencijalni kupac će morati da isplati 100 miliona eura.

Međutim, postoje timovi koji bi rado vidjeli Lewu u svojim redovima. Žele ga Real ,PSG, Manchester United i Chelsea i oni su spremni na račun Bayerna uplatiti ovu cifru.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Umjesto Lewandowskog u Minhen bi trebala stići mnogo jeftinija zamjena, ali se još uvijek ne zna ko će obući dres Bayerna sa brojem devet.

Fantastični napadač je član Bayerna postao u ljeto 2014. godine i u prethodne četiri sezone je upisao zaista impresivne brojke od 145 golova u 187 odigranih utakmica.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti