"Bayern je šampion, mi samo želimo u Ligu prvaka"
Foto - EPA

Pošteno priznanje

"Bayern je šampion, mi samo želimo u Ligu prvaka"

Midhat Šljivak

Minhenski Bayern jako je blizu nove titule prvaka Njemačke.

Bavarci pet kola prije kraja imaju sedam bodova više od drugoplasirane Borussije iz Dortmunda i zaista je teško očekivati da bi tim iz Minhena mogao ispustiti veliku prednost.

U redovima tima iz Dortmunda su se odavno već predali kada je borba za titulu u pitanju. To jasno pokazuje današnja izjava sportskog direktora Michaela Zorca.

"Bayern će biti prvak na kraju. Mi želimo da završimo na drugom mjestu i da se plasiramo u Ligu prvaka", jasan je Zorc.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Borussia je današnjom pobjedom nad Paderbornom (1:6) ostala na drugoj poziciji sa 60 bodova, četiri više u odnosu na imenjaka iz Moenchengladbacha i Leverkusena.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi