Bayern je upisao poraz, ali je i prekinuo jedan nevjerovatan niz
Muller je postigao gol i Bayern je poražen. Prije utakmice protiv Leverkusena to se nije desilo u posljednjih 87 utakmica u kojima je 30-godišnji napadač postizao golove

Svemu jednom mora doći kraj

Bayern je upisao poraz, ali je i prekinuo jedan nevjerovatan niz

S. Pašalić, foto: EPA

Bayern je danas na svom terenu u 13. kolu Bundeslige doživio poraz od Bayer Leverkusena rezultatom 2:1.

Iako su Bavarci bili veliki favoriti u ovom meču, gosti su uspjeli napraviti veliko iznenađenje iako se mora podvući da su domaći sa svojim velikim brojem promašaja značajno pridonijeli tome.

Bailey je dva puta pogađao za Leverkusen, dok je Muller postigao gol za Bayern, a iako je još nekoliko igrača domaćih imalo sjajne šanse da se upiše u listu strijelaca, na kraju se rezultat nije promijenio.

Ipak, Bayern je danas sa ovim porazom prekinuo jedan nevjerovatni niz koji je trajao jako dugo.

Naime, Bavarci su prvi put nakon 87 mečeva na kojima je Thomas Muller postigao gol upisali poraz. Prije ovog meča je Bayern upisao 82 pobjede i 5 remija u mečevima kada je 30-godišnji napadač postizao golove.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi