Bayern kontaktirao Pochettina

Novi trener Bavaraca?

Bayern kontaktirao Pochettina

E. Škorić

Mauricio Pochettino sa dosta uspjeha vodi Tottenham, bez obzira što još nema trofeja, ali čini se da će Argentinac napraviti korak naprijed u karijeri.

Nekadašnji reprezentativac Njemačke Dietman Hamann je kazao kako bi Pochettino trebao biti nasljednik Juppa Heynckesa na klupi Bavaraca naredne sezone.

“Znam da je Bayern kontaktirao Pochettina i da je on bio jedan od opcija, a moguće je da je to i dalje slučaj”, rekao je Hamann, pa je dodao:

“To da novi trener govori njemački jest bitna stavka, ali sigurno neće biti odlučujuća. Pep također nije savršeno pričao njemački. Bayern će pokušati dovesti najboljeg mogućeg trenera, a ja mislim da bi to bio trener Tottenhama".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Uz pomoć Pochettina Tottenham je pružio veliki otpor Juventusu u osmini finala Lige prvaka i godinama je jedan od najboljih engleskih timova, a navodno Argentinca hoće u PSG-u i Real Madridu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi