6

Komentari (6)

user1583752673
Masinerija je to ljudi moji. Poceli me prozivat na poluvremenu a vidi Bayern gubi 2:0.Rekoh ko sikiriki sat ce im 5 do kraja tako i bi
Sloboda
Zašto ne igrati ovako od početka...
bavarac88
Ni Scheize od sudije im nije pomoglo,mamu mu amatersku i ko ga postavi da sudi
AmarSahi
Od kako Bayern postade prvak Europe na sve strane vidim male ljute navijače Bayerna kako napadaju ostale navijače koji im apsolutno ništa rekli, eto isti slučaj i na ovome portalu. Na ovome portalu sam te slabo vidio i odjednom si se ukazao baš kada je Bayern nešto i osvojio....hajde lako je napadati sudiju, nego šta ćemo sa igrom, mogli ste tako od početka a ne da se vadite iz g*vana nakon što gubite.
miki30
Ak već hoš da pišeš na švabski, onda napiši ispravno. Scheisse!!!
bavarac88
Pisaj pa spavaj i kani se vec jednom ,ne obracaj mi se nit ti se obracam Scheisse jedno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.