24

Komentari (24)

saju701
Real realno ce razbiti ovaj City
Sta im uradi City sa pola snage , istopi plastika klub sa tradicijom , uništi odnose , raz**** sistem , posvađa igrače , okrenu publiku .... Sta rade pare !!!
Bulle
Kad Siti bude osvojio naslova Lige prvaka kao Bayern onda možeš pričati nešto...kad ode Gvardiola i oni će past..
Kme kme kme kme
user1675926959
Čak ni Cocalić nebi bio ovoliki kloc ko Upamekano.
Ramo Legenda
Gegenpressing zakazo
Klicko2
Ti znaš šta je gegenpresing glupsone,vrati se u pećinu iz koje si ispuzao
makelele
Bulle
Siti bolja ekipa, svaka čast, mada s Realom se neć smjet za****vat ovako, Bayern nema igrača koji pravi razliku na terenu, loša forma i Upamekano je poklonio 3 gola u dvije utakmice, peh igrač...sudije sve gore u Ligi prvaka, Ake čist žuti u prvom ne daje mu, a fata se odma crvenog kod kontakta Upamekana sa Halandom, to pravilo je davno izumrlo sudija, onda ovi penali na kontakt u ruku, sramotno je to, isto ždrijeb Real Siti Bayern ..Bayern je rasuo ovog Intera a recimo sad kao u 4 najbolje ekipe Evrope ide Inter.. mislim da Milan i Inter nemaju šanse pored Reala i Sitija....r3alno Real i Siti bi naibolje finale bilo onako da se muški poudaraju pa ko koga....
krems_krems12
Naslov je sve rekao. U dvije utakmice Bayern je bio na momente i bolji od Citya, ali jednostavno kardinalne greske prvo uprave kluba, a onda i Upamecana kumovali su ispadanjem. City ovakvom igrom nema sta da trazi protiv Reala.
NoSikiriky
Cityjeva igra je top bila u prvoj utakmici, u ovoj večeras logika da neće napadati, da će igrati "ružno" jer im nije hića, ali ih je City uništio u prvoj utakmici, i da, nemoj zaboraviti da je City igrao protiv Bayerna, normalno da mora nekad imati i Bayern incijativu na terenu...
Zoilomas
Znaci bit ce jedan bosanac u finalu bilo kako bilo. BIH ARTILJERIJA
Klicko2
UPAMEKANO-ZLATNA LOPTA,POD HITNO
Hoćete igrati kup djeda mraza kme kme kme kme
krems_krems12
@Ajah20 Sine dragi tebi je Bayern nabio komplekse, samk Bayern komentarises. Idi radi nesto korisno za drustvenu zajednicu, npr. Idi se lijeci, tako ces pomoci sebi i ljudima oko sebe. Lijecenje je besplatno, a i korisno.
Klicko2
Prljavi bajern,papa
Hoćete igrati kup djeda mraza kme kme kme kme
NoSikiriky
Hahahahha jel to Bayern nije mogao pobijediti ekipu 12 puta jeftiniju?
Klicko2
UPA-MEKANO BAJERNU HAHAHHA
Ramo Legenda
Koji tebe kićan napravi klickane
Klicko2
Đesi Ramo s vlastitom mamom djete imo,e gdje si
Gdje si Kličko mami ti ga dam , hoćete igrati kup djeda mraza kme kme kme
njega su petorica pravila , samo mama mu je rekla da je on nas tata buhabuhahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.