Zvijezde Bayerna ostale zarobljene na aerodromu zbog bombe teške pola tone!

Bavarci u šoku

Zvijezde Bayerna ostale zarobljene na aerodromu zbog bombe teške pola tone!

S. Grebović

Bayern je sinoć sa nestvarnih 12:0 bio superuvjerljiv protiv njemačkog niželigaša Bremera.

Utakmica ja igrana u okviru prvog kola Kupa Njemačke na kojoj su Bavarci do nogu potukli svog rivala.

Četiri pogotka je postigao Chupo-Moting, dva Musiala, dok su po jednom mrežu zatresli Sane, Sarr, Tolisso, Tilman i Cuisance uz jedan autogol domaćih.

Bavarci su prema kolu Bremera uputili čak 38 udaraca pa je pravo čudo kako nisu pobijedili i sa još većom razlikom.

Nakon ove utakmice vladalo je pravo zadovoljstvo među redovima minhenskog giganta, nakon čega je uslijedio pravi šok.

Naime, prema planu igrači Bayerna su se odmah po završetku utakmice trebali putovati za Berlin gdje za vikend igraju utakmicu sa Herthom, ali je njihov let odgođen zbog bombe!

Mnogi su se pitali da nije riječ o nekom terorističkom napadu, ali je vrlo brzo stiglo objašnjenje osoblja aerodroma u Bremenu koje je reklo da je u neposrednoj blizini zračne luke pronađena aviobomba iz Drugog svjetskog rata teška 500 kg, piše njemački Bild.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Bayern je tako morao pronaći smještaj za noćenje, a osoblje aerodroma im je obećalo da će poletjeti u četvrtak ujutro. No, zbog izuzetno delikatne deaktivacije, cijeli proces se odužio pa je tako Bavarcima stigla nova odgoda.

Pirotehničari su već na terenu i što skorijem roku se očekuje da će opasnost biti uklonjena.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

DR_GAZiJA
Pa VISE NAS vodovod nađe ovih BOMBI pri rekonstrukciji dotrajalih AUSTROUGARSKIH CIJEVI na DOLAC MALTI..ali ne pisete o tome..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti