Bayern na španskom jeziku provocirao Dortmund, pa dobili odgovor koji ih je ušutio

Previše su aktivni na Twitteru

Bayern na španskom jeziku provocirao Dortmund, pa dobili odgovor koji ih je ušutio

Endin Čaušević

Njemački klubovi poznati su po tome da putem društvenih mreža žele dati što više informacija svojim navijačima, ali u tome često pretjeraju.

Klubovi iz Bundeslige su osobama koje se brinu o njihovim Twitter profilima očito dali malo više slobode što oni često koriste. To se posebno odnosi na Bayern na čijem Twitter profilu često možete vidjeti jako smiješne stvari, ali i provokacije za ostale klubove.

Ovaj put u centru pažnje našao se Twittter profil bavarskog kluba, ali koji je na španskom jeziku. Nakon pobjede protiv Herthe su se izjednačili s Dortmundom i odlučili ih provocirati, no jasno je da su mogli očekivati na kraju odgovor.

"Zdravo, zdravo", napisali su Bavarci nakon pobjede protiv Herthe, no Dortmund je strpljivo čekao da odgovori, te su to uradili nakon pobjede s kojom ponovo imaju tri boda više od rivala.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Zdravo, kako ste", objavljeno je na Twitteru Dortmunda nakon pobjede protiv Bayer Leverkusena rezultatom 3:2.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi