Bayern napokon dobija još jedno veliko pojačanje: Barcelona je pristala da pusti Coutinha
Coutinho neće više slušati zvižduke navijača Barcelone

Brazilca još nekoliko detalja dijeli od prelaska u bavarski klub

Bayern napokon dobija još jedno veliko pojačanje: Barcelona je pristala da pusti Coutinha

S. Pašalić

Bayern je čini se napokon dogovorio još jedno pojačanje za novu sezonu.

Bavarci su ovog ljeta jako poslovali na transfer pijaci pa su u klub došli samo Benjamin Pavard i Lucas Hernandes zbog čega su i neki igrači Bayerna jasno poručili upravi da mora još nekog dovesti, posebno nakon poraza u Superkupu od Borussije Dortmund.

Prema posljednjim informacijama Bayern je izgleda uspio dogovoriti dolazak Philippea Coutinha iz Barcelone.

Sportski novinar Bruno Andrade piše da su Bavarci dogovorili sa Barcelonom da Coutinho bez nadoplate stigne u Munchen s opcijom da ga mogu otkupiti na kraju sezone.

Bayern bi samo trebao da plati njegovu godišnju platu koja iznosi 11 miliona eura, a trenutno se vode razgovori sa predstvanicima Coutinha kako bi se stvar završila.

Nedavno se Brazilac povezivao sa Arsenalom i Tottenhamom, ali je prelazni rok u Engleskoj završio u četvrtak, a on nije otišao niti u jedan od ova dva kluba te je ostao na Camp Nou.

Coutinho je prošle godine u januaru iz Liverpoola stigao u Barcelonu u rekordnom transferu, ali prošle sezone nije bio na očekivanom nivou zbog čega se nekoliko puta našao i na udaru navijača koji su željeli da on napusti katalonski klub.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bulle
Bilo je mnogo dobrih igraca u Barseloni oa su ih pustili. Doveli su i Perisica.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi