U Bayernu prevagnuli, Tuchelu stiže nova "jedinica!"

Bavarci odabrali novog golmana

U Bayernu prevagnuli, Tuchelu stiže nova "jedinica!"

Admin Čaušević

Bayern će u narednim danima dobiti novog golmana, a konačno je i poznato na koga je pao izbor poslije višednevnog traganja.

Odlazak Yanna Sommera te odloženi povratak Manuela Neuera su natjerali Bayern da krenu u potragu za novim golmanom i čini se da su ga pronašli.

Bavarci su prvo bacili oko na Kepu Arrizabalagu, ali nakon što je interes za Španca pokazao i Real Madrid u Minhenu su se okrenuli drugoj opciji.

Prema pisanju Marce nova "jedinica" Bayerna na startu nove sezone bit će Yassine Bounou koji iza sebe ima odličan period u Sevilli.

Marokanac je oduševio sve na Svjetskom prvenstvu i njegov transfer u redove nekog velikana kao što je Bayern ne dolazi kao iznenađenje.

Oglasi

U Bayernu će morati što brže reagovati jer navodnu Bounou ima i ponuda iz Saudijske Arabije pa se očekuje da transfer bude realizovan vrlo brzo.

Ovaj golman se s Bavarcima povezivao još zimus nakon što se Neuer povrijedio, ali je na Allianz Arenu tada stigao Sommer koji je u u ovom prijelaznom roku otišao u Inter.

Novu sezonu Bayern je otvorio ubjedljivim porazom u Super kupu od RB Leipziga sa 0:3 što je jasan znak da Bavarci imaju pune ruke posla pred sobom. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tokom ove sedmice je stigao Harry Kane pa je tako riješeno pitanje napadača, a Englez je plaćen rekordnih 100 miliona ne računajući bonuse. 

Thomasu Tuchelu će očigledno trebati neko vrijeme da posloži sve karte u ekipi, međutim upitno je koliko će navijači, ali i klupsko rukovodstvo imati strpljenja. 

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi