Bayern objavio video, a navijači se razočarali kada su vidjeli u čijem dresu je Gnabry

Poruka za bivši klub ili?

Bayern objavio video, a navijači se razočarali kada su vidjeli u čijem dresu je Gnabry

E. Čaušević

Serge Gnabry je nekada bio velika nada Arsenala, ali u londonskom klubu nikada nije dobio pravu šansu.

Gnabry je u Arsenal stigao 2011. godine u juniorski tim, a prvim timu priključen je dvije godine kasnije. No, u Arsenalu nikada nije dobio šansu i većinom je igrao na posudbama, a potom su ga Topnici prodali Werderu prije tri godine.

Ipak, Gnabry trenutno igra za Bayern Minhen gdje je oduševio svojim partijama. Nijemac je uspio pokazati čelnicima Arsenala kakvu grešku su napravili što su ga prodali.

No, Gnabry je napravio zanimljivu stvar tokom video poziva kojeg je Bayern objavio. Igrači minhenskog kluba su pokazali svoje vještine s loptom, a svi su odmah vidjeli da je Gnabry u dresu Arsenala.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ipak, nije jasno da li on i dalje ima žal što nije u Arsenalu pokazao svoj kvalitet ili je na ovaj način htio pokazati Topnicima kakvu grešku su napravili. No, svejedno navijačima Arsenala se svidio ovaj potez napadača Bayerna što se ne bi moglo reći za fanove njemačkog kluba.

Image

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

silvio.bozic
Pa sta ima veze, Leroy sane je na ljetnim pripremama u Cityju imao dres PSG-A pa nista to ne znači , možda mu je simpatičan klub. Piqe igrac Barce kupopovao 2017 u fanshoopu Bayerna pa nista... sve je to normalno.
2 0
Fele
Gnabry je bio u Arsenalu, cak je i za Arsenalov U18 tim igrao.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi