10

Komentari (10)

Svojprisebi
Sultan Sulejman
Mercedes-Benz!
Bayern Munchen
I think we over cooked the chicken
mer12
farmeri i to pravi hahaaaa vodoinstalateri bolje CZ od njih igra i Dinamo
Twista
Iznenadili su i mene, Philipe je dao dimenziju vise, decko prejedbostavno igra.
Noone
Toliko se mora cekati na ovu objavu o Bayernu. Vaznije je da Lukaku nece igrati, Da je Icardi pogodio, Da je Juve lagano protiv Bayera i ostala sranja koja ste objavili. A da su usrana barca real ili psg ovako pobijedili finalistu LP ne bi ni Tuke bilo na naslovnoj. Crknite
dda27
mer12
Samoprozvana najbolja liga...prosle godine Liverpool prosao grunu fazu zbog gol razlike odnosno nepostojeceg penala protiv PSG, M. U. dao gol rukom Jang B. rukom u ukrao prolaz Valenciji ... Totenhemu se posrecilo sto je Spaleti idiot,pa ljudi do finala sretno a ne spretno opet rukom gol Cityu...Ajax vodio pa se opustio...al ovo im je realnost.
domy
E jesi stručnjak, halal ti ćufte!!!
Vedad.os
Bayern ovakvom igrom lagano do titule :)
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.