Bayern predstavio Kovača i novo pojačanje

Bavarci kreću u novu sezonu

Bayern predstavio Kovača i novo pojačanje

Edmir Škorić

Niko Kovač predstavljen je danas kao novi trener Bayerna, a uz to su predstavljena i nova lica.

Kovač je davno najavljen za trenera, no na imenovanje se čekao početak sedmog mjeseca. Zajedno s njim na presici je bio i sportski direktor Hasan Salihamidžić.

"Vratio sam se. Počastvovan sam što je Bayern odlučio da me angažuje kao trenera. Cilj nam je da svakog igrača učinimo boljim i zajedno pomognemo Bayernu da ostvari svoje ciljeve" rekao je na predstavljanju Niko Kovač.

Serg Gnabry je predstvljen kao novo pojačanje, a Peter Hermann je od 1. septembra član stručnog štaba.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Salihamidžić je istakao također zadovoljstvo što će Kovač biti novi trener i vjeruje da će upravo s njim Bavarci nastaviti dominaciju u Njemačkoj, te da će napraviti uspjeh i u Evropi.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi