Bayern pregovara sa Robbenom i Riberyjem oko novog ugovora

U aprilu pada odluka

Bayern pregovara sa Robbenom i Riberyjem oko novog ugovora

Iako su već u poznim igračkim godinama, Arjen Robben i Franck Ribery bi, po svemu sudeći, mogli ostati u Bayernu.

Robbenu i Riberyju na kraju sezone ističu ugovori sa Bayernom, a da u njemačkom klubu žele zadržati ovu dvojicu iskusnih fudbalera potvrdio je i predsjednik Karl Heinz Rummenige u izjavi za tamošnje medije. On je, između ostalog, kazao kako će odluka pasti sljedećeg mjeseca. 

"Razgovarali smo sa obojicom igrača i složili se da u aprilu pregovaramo oko novog ugovora, a onda ćemo vidjeti. Tako smo se dogovorili i obojica su to prihvatili. Imamo zadatak da sastavimo ekipu za narednu sezonu i to ćemo učiniti koristeći naše znanje i sposobnosti", kazao je Rummenigge, dodavši:

"Govoreći generalno za obojicu žele ostati u Bayernu i sastat ćemo se i razgovarati o tome."

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Robben i Ribery su prošlog vikenda u meču protiv Hamburger SV-a pokazali da, unatoč poznim godinama, spadaju i dalje u najbolje fudbalere Bayerna.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi